Fortfarande osäker på hur du ska använda den Marockanska skatten. Om du sitter där och tror att arganolja bara är för huden, så har du fel!  Här kommer en liten trevlig liten överraskning! Ganska självklara tips för många men värdefulla att repetera. Här är 5 sätt att använda arganoljan.

5  användningsområden du inte får missa!

1. Använd arganolja innan du applicerar smink som fuktighetskräm för garanterad lyster! Arganolja är naturens gåva som snabbt sjunker in i  huden och ger en fantastisk naturlig lyster snabbt som fått många att förvånas. Arganolja är även ett perfekt alternativ till ögonkräm. OBS! Innan du applicerar. Gör det på ren hud för  bättre resultat. 

2. Använd som toner. Tillsätt några droppar arganolja till favorit naturligt ansiktsvatten. Vi rekommenderar helt klart naturligt destillerade rosor!  Det här tricket är särskilt bra om du har känslig hud som tenderar att torka ut.  Så enkelt gör du en mild och fuktgivande toner. Blanda rosenvatten med vår ekologiskt odeodoriserade arganolja. Den luktar inte getter. Utan är mild och nötigt!

4. Är det någon vegetabilisk olja där ute att föredra till håret, så är det arganoljan. Den har fantastiska naturliga egenskaper för hårvård. Sätt håret i ursprunglig skick! Vårda torrt, skadat hår med arganolja. För bästa resultat kör en oljeinpackning över natten.  Använd några droppar för att skydda håret mot värmeskador.  Argaoljan lämnar inte några feta rester efter sig.

5. Spetsa dina naglar och vårda nagelband genom att blanda arganolja tillsammans med några droppar citronsaft.  Arganoljans fuktgivande egenskaper kommer utan tvekan att hjälpa till att stärka trasiga och sköra naglar.

Dessa var dagens replik om de 5 grundläggande användningsområden för arganoljan.

KORT FAKTA OM ARGANOLJA

Kom ihåg att till en liter arganolja krävs tre kilo färdigskalade nötter. Mycket handarbete och kärlek involverad! Detta är en exklusiv olja. En MUST-HAVE, i varenda badrumsskåp. 

Arganolja är en av de bästa naturliga oljor för att föryngra hudvävnader och förebygga tidigt uppkomna rynkor. Den är rik på fettsyror och vitaminer (vitamin E, vitamin F, linolsyra och linolensyra, Omega 3 och Omega 6) som främjar och förnyar hudens celler. Oljan är inte bara anti-age. Den passar alla åldrar och hudtyper. Även fet och acne benägen hy. Arganolja har en fantastiskt förmåga att läka acneärr och balansera hudens talgproduktion.

Hur trivs du med din arganolja?

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

2 Responses

  1. Angelica

    Så kul att läsa om tipsen, tack! Måste testa arganolja och citronsaft för naglarna – låter ju onekligen intressant hehe

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − three =