Den Marockanska oljan har kommit att bli så otroligt populär den senaste tiden på grund av sina fuktgivande och näringsrika funktioner. Vad är det som skiljer denna marockanska guldoljan från andra produkter i marknaden undrar du kanske? Vi kan skriva en hel uppsats om arganoljans egenskaper. Kortfattat är arganoljan en fantastisk olja som inte bara vårdar huden mot finnar, acne, psoriasis, eksem, ojämn hud etc. utan har också en otrolig förmåga att vårda skadat hår. Näringsämnena arbetar sig in i håret och till skillnad från andra produkter lämnar arganolja ingen fet hinna som gör det svårt att tvätta ur.  Du tar sparsamt om du använder som stylingprodukt såklart och öser gärna lite mer om du kör en leave-in balsam. Användning av arganolja i hårvård idag är ett självklart val.  

Egenskaperna i oljan är unika och jämför man med olivolja och kokosolja, har denna olja nästan två gånger så mycket mer antioxidanter och vitamin E. Som alla redan känner till är naturligt förekommande vitamin E viktigt för en ung och strålande hy.  För er som är tveksamma att smörja olja i ansiktet innan läggdags eller innan sminkningen. Lugn! Ren arganolja absorberas snabbt upp av huden. Efter bara några få minuter känns huden mjuk och skön.

De olika användningsområden gör oljan till en MUST HAVE i varje badrumsskåp. Ge huden och håret vad den förtjänar. Tänk på att bara en enda ingrediens *Just…* kan ersätta en serie av skönhetsprodukter.

Lyssna när gröna skönhetsjournalisten Hanna Sjöström  i TV4 talar för denna härliga arganolja.

Lär mer:

3 smarta sätt att använda arganolja för håret. 

11 sätt hur jag använder ekologisk arganolja. 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

2 Responses

  1. Kasia

    Åh som jag älskar er arganolja! Och den snygga flaskan är to die for 🙂

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =