Ifall du undrar så är det möjligt att bli av med ärr i ansiktet naturligt. Ta del av helt naturliga BAZAR behandlingar som bleker ärr eller tar bort de för alltid. Nyckeln till framgång är tålamod. Ärr kommer att blekna bort efter några månader när nya kollagen fyller de drabbade områden.  Har du råkat klämma på en finne. Rengör och behandla det på en gång. Vänta aldrig på att såret ska omvandlas till ett djupt ärr.  För då kan det blir riktigt svårt att bli av med ärren för alltid. Men man kan behandla de helt naturligt, så att de blir mindre och bleknar över tid. Nedan ser ni en bild där man har applicerat 100 % kallpressad äkta arganolja på ett färskt acne sår för att undvika framtida djupa ärr. Helt otroligt fantastiskt!

 

arganoil

 

 

Så blir du av med ärr i ansiktet naturligt.

 

1.  Afrikansk Svart tvål

Afrikansk svart tvål är en fantastiskt naturlig behandling mot ärr!  En unik  tvål av sitt slag. Handgjord i Ghana med Sheasmör, Kakao aska och rostade bananskal. Full av vitamin A och E och har ett naturligt exfolierande effekt som läker ärr och får huden att stråla på en gång.  Rekommenderas om man är ute efter att bekämpa ärr naturligt och effektivt. Fungerar lite som en kemisk peeling, fast 1000 % naturligt och helt utan risker.

Innan du applicerar någon annan huskur,  gör det på ren hy. Rengör med en naturlig rengöring 1-2 gånger dagligen.

 

2.  Citronsaft

Naturens egna blekmedel! Citronsaft är ett billigt och effektivt sätt att läka ärrvävnader i huden. Citron innehåller naturliga alfa-hydroxy syror (AHA) som hjälper till att ta bort döda hudceller samt förnyar och reparerar skadad hud.

Gör så här:

Applicera saft av ekologiska citroner på det drabbade området på ren hud. Applicera citron saft på ärren. Låt torka i 10 minuter.  Skölj sedan av. Använd citron två gånger dagligen i flera veckor. Undvik direkt solljus.

 

citron mot ärr

 

äppelcidervinäger mot ärr och finnar

3. Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger har antiseptiska egenskaper effektiva mot ärr. Dess sura natur har förmågan att avlägsna gamla döda hudceller, vilket i sin tur kan minska uppkomsten av ärr.

OBS! Direkt tillämpning av äppelcidervinäger på huden passar inte känslig hud. Se till att späda lösningen med vatten innan du använder den. Applicera med bomullstuss. Lämna i 10 till 15 minuter och skölj av med vatten.  Glöm inte att återfukta med arganolja! Använd denna behandling ett par gånger dagligen under ett par veckor. Använd ekologisk äppelcidervinäger. Kung Markatta!

 

 

 

4. Vitamin E

Vitamin E är en annan mycket populär lösning för att bli av med ärrvävnad. E-vitamin är en effektiv antioxidant som har en återfuktande egenskap som stimulerar bildningen av kollagen, och förbättrar hudens struktur och styrka. Ät livsmedel rik på vitamin E i din kost som mandel, hasselnötter och jordnötssmör. Lär dig mer om ingredienser rika på vitamin E här. 

 

5. Arganolja

100 procent äkta arganoljaArganolja är chock full av essentiella egenskaper. Det här förklarar också varför vi har valt argaolja framför alla andra vegetabiliska oljor. Det är en mycket lätt absorberande silkig olja som innehåller dubbelt så mycket E vitamin än olivolja. Vitamin E är känd för att ha läkande och återställande egenskaper för huden. Hudläkare har länge rekommenderat vitamin E till sina patienter för att bota vanliga hud problem som ärr, acne, bristningar och slapp hy.

Äkta kallpressad ren Arganolja är otroligt rik på fettsyror. (se upp för varianten som kallas för Moroccan Oil. Den är inte äkta och innehåller dessutom silikoner and andra konstigheter) Linolsyra är en populär fettsyra som effektivt behandlar ärr och andra hud problem. Linolsyra minskar inflammationen i huden och har en super förmåga att hjälpa huden att behålla fukt. Anti-Age up to the sky!!! Läs gärna våra andra inlägg om den marockanska oljan.

 

 

Ytterligare tips för att bli av med akne ärr

1.)  Drick mycket vatten. Minst 2 liter/dagligen

2.) Ät mycket frukt och grönt ( 1 KG frukt om dagen)

3.) Undvik att klämma på dina finnar.

4.) Stick to 1000 % naturlig hudvård!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − seven =