Ekologisk hårfärg – fungerar det verkligen? Låt mig först berätta en personlig story innan jag besvarar frågan.

Ekologisk Hårfärg – YES I AM FREE!

Jag vet att grått hår är high-fashion. Att dessutom omfamna sin ålder är moget och ett sätt att acceptera sig själv. Men jag känner seriöst att jag är för ung för att gå runt med grått hår. Låt oss säga att jag har minst 20 år till att färga håret med de konventionella hårfärgerna. Tanken är skrämmande redan när man tänker på mängden kemikalier man kommer utsätta sig för i 20 årstid. Det blir som ett resultat otroligt mycket! Det är ju inte bara håret som skadas, de starka kemikalierna i hårfärgen tränger dessutom in genom skallen. Forskning har särskilt larmat om de giftiga ämnena i hårfärger. Men trots detta fortsätter många av oss idag att färga med gifter för att få den där önskade färgen eller se yngre ut.

naturligharfarg

Varför ekologisk hårfärg?

Ekologisk hårfärg Colors in the (H)air, YES I AM FREE består endast av örtextrakter tillverkade utan en gnutta kemikalier. Färgen är fri från ammoniak, PPD, sulfater och andra cancer- och allergiframkallande ämnen. Vi kände därav att det fanns ett stort behov av ekologiska hårfärger och bestämde oss för att utveckla en lösning för våra kära medmänniskor. Nu kan alla som vill färga håret göra det säkert och helt naturligt!

När jag provade ekologisk hårfärg colors in (H) air för första gången blev jag helt såld över resultatet. Den ekologiska färgen täckte mitt gråa hår relativt bra, den brände inte, torkade inte ut håret och gav mig den där djupa glänsande färgen.  Helt underbart att dessutom känna att man har matat håret med extremt vårdande växtörter välkända i Indien sedan farfars fars far.

Befria dig från Kemikalierna idag!  Prova bazarens oslagbara ekologiska hårfärger. YES I AM FREEEEEE! 

Colors in (H) air. YES, I AM FREE!  

Läs mer

Vanlig hårfärg kan ge dig cancer

Frisörer exponeras för cancerframkallande ämnen

Starka farliga ämnen i nästan alla hårfärger

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + fifteen =