Det har varit hektiskt här borta och därför mindre blogginlägg den senaste tiden. Medan vi tar tillbaka lite krafter efter lanseringen av våra två första kollektioner passar jag på så här dags på kvällstid berätta om ett viktigt men underskattad skönhetstips.

När huden börjar förändras…

Vi vet alla som har fyllt 30 att huden sakta börjar förändras. Fina linjer börjar dyka upp, större porer, torrare hy samt att döda hudceller börjar brytas ut i ett långsammare tempo.  Inget konstigt! Naturliga förändringar i huden kan inte undvikas. Men de kan förebyggas!

Mer lyster och spänst naturligt!

Och nu till skönhetstipset som du absolut inte får missa.

E X F O L I E R A.  Jepp!  Exfoliering innebär att man avlägsnar döda celler från hudytan och samtidigt stimulerar bildning av nya celler. Att exfoliera är mer än att bara fräscha upp huden.  Enligt hudspecialisten Kerstin Esberg är det viktigt att exfoliera. Det blir allt viktigare när vi åldras.  För tonåringar tar processen att byta det yttre hudlagret ca. 14 dagar. Hos 40+ personer 30-40 dagar. Resultatet blir matt, grå, tråkig och ojämn hy. Döda hudceller kan blockera huden från att se friskare, yngre och fräschare hy. När du exfolierar huden så skurar du bort  gamla och fula döda hudceller och skapar fram nyare och snyggare hudceller som växer fram och gör att din hud ser yngre ut. Believe it or not!

Därför är det super viktigt att exfoliera!

Hur ofta bör jag exfoliera?

Exfoliera huden i ansiktet 1-3 gånger i veckan. Torr hud mindre och fet hy behöver det mer. Exfoliating av huden regelbundet kommer få dig att se yngre ut genom att förhindra rynkor, åldersfläckar, akne och en ojämn utseendet på din hudton.  Så exfolierar du huden naturligt yngre och fräschare

Det finns olika behandlingsmetoder på hur du exfolierar huden. Vårt absolut bästa tips är att exfoliera med AFRIKANSK SVART TVÅL. Det unika med denna tvål är att det hjälper till att lösa upp döda hudceller på otroligt effektivt sätt. Döda hudceller som huden annars själv inte kan göra av sig med och som blockerar huden.   Vi gillar black soap eftersom den är mild och samtidigt en djuprengörare.

Så Exfolierar du huden med Afrikansk svart tvål!

Pumpa ut en klick flytande black soap! Lite räcker långt. btw. Vi har valt att INTE späda ut vår svarta tvål med mycket vatten. Vi tagit fram en krämigare variant som inte sprutar och kletar hela badrummet. Ett bevarat recept med helt underbara 100 % naturliga ingredienser som gör under. Sheasmör, plantain skin och kakaoaska. That’s it!

Gör så här: Massera in svart tvål och låt verka i en minut. Skölj av med kallt vatten. Skrubba nu försiktigt med antingen dina fingrar eller ta försiktigt hjälp av en ren handduk. Du som inte har testat tidigare kommer at bli förvånad över hur lätt dina döda hudceller går att ta bort efter endast en tvätt med african black soap. Gamla döda hudceller kan också få huden att kännas torrare, blekt, livlöst, fnasig, strävt… När du naturligt exfolierar huden, blir resulatet fatastico!!! En mer balanserad hy som visar mycket mer lyster och släthet. Och detta helt Naturligt!

För bästa resultat. Ånga ansiktet innan det är dags att exfoliera. Men det är inte nödvändigt.  Nu till en gammal klassisk video intro!

KÖP AFRIKANSK SVART TVÅL HÄR! 

 

 

För bättre resultat avsluta exfolieringsrutinen med våra goodies.

Applicera Ekologisk Rosenvatten (toner) med bomullstuss över ansikte och hals. Rosigt gott!

Återfukta med  ekologisk kallpressad Arganolja. Mild doft och absorberas snabbt av huden.

 

Lästips om African Black Soap

Everyone loves black soap

Instruktioner för Afrikansk svart tvål

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =