Till alla därute som krigar/vill kriga mot orättvisor i världen! Se upp för.

Hormonstörande kemikalier i våra dagliga hygien- och skönhetsprodukter utgör ett hot mot mänskligheten och planeten.

Vetenskapliga bevis länkar de hormonstörande kemikalierna till bland annat bröstcancer, testikelcancer, fertilitetsproblem, diabetes, fetma och inlärning- och beteendestörningar hos barn. Exponeringen stör också djur- och växtlivet. Världshälsoorganisationen (WHO) har kallat hormonstörande kemikalier ett ’globalt hot’. 

Ett allvarligt hot…

Inte nog med att hormonstörningar utsätter vår hälsa och miljö för fara, företag lurar oss också att tro att vi kan bekämpa våra skönhetsnojor med naturen, när det i själva verket är gifter. Innan du som konsument tar fram plånboken och går till kassan. Ta en tankeställare snälla du! Fråga dig själv. Vad har jag betalat för?  Är det verkligen dessa ingredienser jag vill ha i min lotion?   De flesta tänker inte så långt. Ack! Många faller blint för färgglada förpackningar och glada marknadsföringsslogans eller lockas av FEJKADE och kemiskt framställda dofter i jordgubb, vanilj, mango, bär och andra falska varianter.

Body Bazar Uppmanar!

Glöm påståendet “men-vi-bor-i-Sverige, här-har-myndigheter-full-koll!”.  Här kontrolleras saker innan de säljs ut i marknaden. Men hallå där, har vi inte  tidigare sagt att det  idag inte finns några lagar som kontrollerar de dussintals hormonstörande produkter i de konventionella produkterna som spökar runt om i landet i nästan varenda store? Naturskyddsföreningen har ensam inte makten att förändra de europeiska lagar, som just nu vägrar att ge sig på grund av rädsla och intressen.

Folks! Betala inte för något som ändå bara ska sippra in i blodet för att störa kroppens naturliga hormoner.  Du är klokare, du gör smartare köpval,  du har vett och samvete och du kan förändra! YES YOU CAN! Det kan inte företag, för de flesta företag jagar cash flow.  När du väl joinar oss  kan du vara glad. Glad över att du har gjort ett sånt otroligt viktig val i ditt liv. För vi kan tala om att vi är riktigt coola vi som konsumerar medvetet. Coolare kan ingen vara. So joina oss idag och sprid vidare sanningen om hormonstörande kemikalier. Lovar att det här inte är någon konspirationsteori. Det är  BAZAR fakta baserad på bevis.

THE BAZZZZZAR avråder dig från användning av hygien- och skönhetsprodukter som innehåller konstgjorda ämnen. Det finns naturliga alternativ till  lotions, kroppskrämer, kroppsoljor, tandkräm, skrubb, schampoo, stylingkrämer, acne krämer, antiage, allt inom naturlig skönhet för torr, fett, mogen, nomal och känslig hy.  Alternativen vi erbjuder är 1000 gånger skönare. Varför hormonstörande,  när det finns 100 % naturliga alternativ? Svara på denna fråga, genom att kommentera nedan! Varför betala för vatten och hormonstörande ingredienser när du kan få rediga grejer som erbjuder svar på sann skönhet.  Snart lanserar vi våra egna produkter. Vi går ett steg längre än många andra företag med naturlig profil. Vi som ett litet företag har bestämt oss att kämpa vidare med utvecklingen av våra egna goodies för att ha full koll på produktionskedjan. När produkterna har lanserats tidigt 2015 ser vi fram emot ert stöd. Utan er,  Inget BAZAR!!! Vi lovar vad vi säger.

Body Bazar never lies!

The Bazar gör allt för att erbjuda en trygg plats för er i en osäker värld. Vi uppskattar ert förtroende och att ni följer bloggen. Du behöver inte konsumera våra produkter. Du kan välja ett annat troget företag som erbjuder fina 100 % naturliga hudvårdsprodukter.

Vi uppmanar dig att nu, nu nu! Gå in och skriva under. Tar typ 1 min att säga NEJ till hormonstörande kemikalier. Tack @naturskyddsföreningen som tillsammans med andra nationella aktörer i Europa,  uppmanar Europeiska kommissionen och kostym nissarna där ute att skydda vår hälsa genom att förbjuda nasties i våra skönhetsprodukter.

Nu är det över 8000 personer som har hunnit och skriva under. Vi kan bli fler!

AGERA genom att Klicka här. Endast konsumenten har makt att förändra. För just nu är EU ointresserade av våra åsikter.  För att läget ska förändras krävs fler påskrifter.

Agera!  Hormonstörande kemikalier är soo last year.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 8 =