Hår i kroppen? Det är helt normalt och tillhör människans natur. Är du en av skaran som vill bli av med oönskad hårväxt , så får du här ta del av ett helt fantastiskt recept. Det finns många där ute.Men idag snor vi ett traditionellt beprövad recept av de indiska mödrarna.   Undvik hårborttagningsprodukter som innehåller kemikalier. De kan seriöst ge biverkningar, som pigment förändringar i huden och hormonrubbningar. Naturliga alternativ är alltid att rekommendera. Vi accepterar inget annat! SPRID VIDARE.

LÄS MER OM SMARTA ARGUMENT MOT KEMIKALIER I KOSMETIKA

Innan du använder denna fantastiska huskur mot oönskad hår, ta ett ångbad. Det kommer  att öppna upp porerna och underlätta hår borttagning en aning. Med denna hårborttagningsmask blir du inte bara av med oönskad hårväxt, du får också lyster och blir otroligt mjuk och len.

GURKMEJA OCH ROSENVATTENMASK FÖR NATURLIG HÅRBORTAGNING

Du behöver: 

2 msk Yoghurt

2 msk kikärtsmjöl

1/2 tsk gurkmeja

Ekologisk Rosenvatten

Gör så här: 

Blanda kikärtsmjöl och gurkmeja med yougurt, tillsätt sedan  ekologiska rosenvatten och blanda tills det blir en lagom tjock pasta (se videon). Blanda väl alla ingredienser och applicera på området där du vill bli av med oönskad hår. Låt torka i ca 20-30 min och gnugga sedan försiktigt i cirkulationer (upp&ner).  Fukta gärna händerna innan du försiktigt börjar gnugga. För bäst resultat, upprepa 1 gång i veckan. Regelbunden användning av denna blandning ett par månader sägs ta bort ansiktshår permanent. Halleluja!

Kom ihåg folkz, tålamod!

 

Läs mer om rosenvatten 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

7 Responses

 1. Vickan

  Hej! Jag är överkänslig mot ros. Något bra alternativ för rosenvatten enligt dig?

   
  Reply
 2. Evelina

  Hej, Vilken inspirerande blogg du har!
  Jag har provat din hårborttagning på bena, men det funkar inte . Fungerar borttagningen bara på vissa områden eller kan jag ha gjort något fel? För jag hade hemmagjord rosenvatten och kikärtsmjöl som jag sedan siktade.

  Tack för svar.

   
  Reply
  • Body Bazar

   Tack Evelina,
   Tråkigt att det inte fungerade på dig.
   En del människor får till det på något sätt.
   Fråga mig inte hur ? =)

    
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + 16 =