Här följer del 2  av Pormaskar Be Gone – Del 1. Prova dessa grymma Naturliga huskurer  som  hjälper till att minska dina pormaskar effektivt och helt naturligt.

Äggvita Mask

Äggvitor är full laddade med näringsämnen som behövs för huden.  Äggvita kan göra ett grymt bra jobb genom att dra åt  hudens porer. En äggvita mask kan effektivt användas för att förhindra ytterligare pormaskar samt ta bort de befintliga pormaskar i ansiktet och näsan.

Gör så här:

Till denna huskur mot pormaskar behöver du bara använda äggvita. Svårare än så är det inte! Du kommer att behöva separera vitan från gulan.  Börja med att tvätta ansiktet och klappa torrt med en ren handduk. Vispa äggvitan lätt med en gaffel. Applicera sedan ett tunt lager av äggvita i ansiktet. Du kan använda en ansiktsservett eller toalettpapper över äggvita lagret, dra den sedan försiktigt från ansiktet.

Låt det första lagret torka helt.

Applicera ytterligare ett lager av äggvita på ansiktet. Se till att den första torkade äggvita vävnaden inte ramlar av. Efter att den andra äggvita lagret har torkat ut, kan du återigen använda ett tredje lager av äggvita. Du klarar det. Praktik ger färdighet 🙂

Låt alla 3 lagren torka helt. Du kommer att känna att huden stramar när masken torkar. Tvätta sedan ansiktet försiktigt med ljummet vatten. Klappa torrt och tillämpa sedan fukt – Arganolja!

Upprepa denna process två gånger i veckan i 1 till 2 månader för att helt bli av med pormaskar på näsan och ansiktet. Är du vegan – finns andra riktigt bra metoder också. Missa inte inlägget  Pormaskar be gone – Del 1  där du får ta del av ytterligare husmorstips på hög nivå.

Citronsaft

Tätare porer – mindre pormaskar sägs det. När porerna är öppnade är tendensen större att det bildas pormaskar. Citronsaft är en underbar huskur som hjälper till att stänga av porerna i ansiktet. Har du känslig hud? Lugn!  Använd utspädd citronsaft i ansiktet.

Gör så här:

Tvätta ansiktet rent och klappa den sedan torr. Pressa saft av en halv ekologisk citron i en liten skål.

Applicera denna citronsaft på områden i ansiktet med en bomullstuss. För bästa resultat  kör denna huskur innan sängdags för bästa resultat.

Skölj ansiktet med ljummet vatten nästa dag på morgonen. Applicera fukt. Arganolja!

Du bör upprepa denna citron kur 3 till 4 gånger i veckan för att uppnå resultat ocj minska uppkomsten av dina pormaskar naturligt.

 

Äppelcidervinäger och Mynta

Bild lånad: The American Mama

Här kommer kommer en av våra favoriter. Du kan göra en grym hud toner genom att blanda äppelcidervinäger med färska myntablad. Denna ÄCV toner hjälper faktiskt till att minska pormaskarna på näsan och ansiktet.  Mynta kommer att ge en lugnande och kylande effekt på huden. Den mentol i mint är känd för att kunna minska  inflammationen kring pormaskar.

Gör så här:

Ta äppelcidervinäger i en liten flaska och tillsätt myntablad i den. Du bör bevara blandningen ungefär en vecka i en sval mörk plats innan användning.

Sila vätskan och lägg sedan till en kopp vatten. Förvara denna vätskeblandning i kylskåp i 6 dagar.

Använd upp denna blandning på dina pormaskar efter varje  ansiktsrengöring. Applicera med hjälp av rena bomullstussar.

För bästa resultat. Applicera innan läggdags. Låt vätskan på dina pormaskar verka över natten och skölj bort det på morgonen. Glöm inte att återfukta med arganolja eller en annan liknande kallpressad ekologisk serum!

Ge det några veckor innan du kan se resultat.

Innan du sprayar eller applicerar toner med bomullstuss på ansiktet är det viktigt att tänka på en bra grund rengöring. Vad passar inte bättre med den bästa djuprengörande African black soap.

Om den läser ni mer här.  Missa inte fortsättningen. Pormaskar Be gone – Del 3. Tills dess har en riktig skön start på det nya året.

Glöm inte att rocka loss med våra nya naturliga goodies varje vecka.

Tack för att ni uppskattar bloggen. Har ni provat något av ovanstående kurer mot pormaskar tidigare. Kommentera nedan!

Ps. Glöm inte vår egna magiska djuprengöring från Ghana som lanseras i februari!

Har du inte hört talas om Afrikansk svart tvål? Gör det idag.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =