När man hamnar i svåra situationer i sitt liv så finns egentligen bara två vägval: att ge upp eller att utmana sig själv och sin inre styrka. Jag tänker ibland över hur jag i hela världen lyckades starta ett företag. Helt ensam och med en liten budget!

Mitt liv förändrades likväl som mina förutsättningar att förändra världen. Jag investerade 5 år på en mag. examen i Social Science. Allt för att förstå de komplexa frågor i utvecklingsfrågor och hur de skall användas i praktiken.  Efter mina senaste arbetsuppdrag på myndighet kom jag till insikt att entreprenör är det jag vill bli.

Att utforma en idé, ett koncept, en dröm är kanske inte världens svåraste, men att förverkliga den kräver uthållighet, särskilt när man samtidigt måste ta hand om 3 små barn. Men jag har alltid varit den person som ser motgångar och problem som en möjlighet till förändring och utveckling. Brukade  kolla på programmet  “Ingenting är omöjligt” med Gunde Svan på 90-talet. hahah.

Entreprenörskap har fått mig att växa som människa och stärkt mitt förhållningssätt till mig själv och till andra. Det har gett mig styrkan att inta nya utmaningar,  ökat min självkänsla och bekräftat för mig mina förmågor.  All tacksamhet till GUD, den enda, den allsmäktige som har låtit detta vara möjligt.

Det handlar inte huruvida man har en akademisk utbildning eller inte. Det handlar om viljan och fokus på mål. Det tror jag skapar framgångsrik förändring. Alla kan lyckas bli gröna entreprenörer om bara viljan finns.

Det bästa av allt är att jag får arbeta med det jag älskar. Yaaaay! Ännu svåra faser som väntar. Men jag vägrar att ge upp!  Fortfarande en jädrans lång krokig väg att passera, men jag vägrar att ge upp!

Mitt fokus ligger just nu på AfriCAN MORE!   Va gärna med och stöd detta projekt.

Dela vidare och låt drömmen om AfriCAN MORE! bli verklig.

Trevlig sommar 2015 allihopa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 10 =