Acne i ansiktet kan avslöja din livsstil.  Yepp! Att kartlägga ansiktet (face mapping) kan visa de underliggande orsaker. I alla fall om man får tro kinesisk medicin. Får du oftast acne utslag på ett och samma ställe i ansiktet? Huden speglar ofta den inre hälsan.  Genom att analysera huden där finnarna uppstår i ansiktet, kan du  förstå vad som orsakar din akne och förhindra det i tid.

iform.se kan du läsa mer om vad face mapping innebär och alla zoner i ansiktet.  Här kommer en explainer video av Mias Asian beauty secrets. Hoppas det kan vara alla acne bärare till hjälp. Acne är starkt relaterat till hormoncykeln i kroppen. Med rätt kost och hudvård kan du minska eller blir av med dina finnar drastiskt och helt naturligt.

 

Psst! Kom ihåg att detta är generella riktlinjer. Ta med en nypa salt. Det viktigaste är att sträva efter en balanserad hälsosam livstil. Mer sömn, mindre stress och mer grönt! Och hey, glöm inte. Drick mycket vatten. 2-3 liter varje dag. Klarar du det? Visst gör du det.

Svar på dagens rubrik om ansiktskarta kan avslöja orsak till din acne. Ja, det låter vi dig bestämma.

Tips. Spana gärna in denna fullkomligt naturliga uppskattade produkt som visat mycket goda tecken på acne. AFRICAN BLACK SOAP.

Lär dig mer om African Black Soap.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

One Response

  1. hudslipning

    Jag tycker det verkar lite som vidskepelse.. varför skulle det fungera? Har mina stjärntecken ngt med om jag får finnar också.. JAg tycker argumentationen är på den nivån..

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =