1. Naturliga hudvårdsprodukter innehåller inte konstgjorda fyllnadsmedel, dofter, eller färgämnen. Dessa kan leda till hudreaktioner, särskilt om man har mycket känslig hud. Hudvård med konstgjorda tillsatser kan förvärra problemen för människor som har psoriasis, eksem eller rosacea.

2. Vi absorberar över 60% av allt som appliceras på vår hud. De skadliga kemikalier som du ser i innehållsförteckningar på din makeup eller på dina hudvårdsprodukter går direkt in i blodet och påverkar hormoner. Börja använd naturliga produkter så undviker du giftiga kemikalier.

3. Kemikalierna och de grova rengöringsmedel som finns i de flesta syntetiska ansiktsrengöringsmedel leder till att porerna täpps igen, vilket leder till akne. Rätt naturlig hudvård får huden att andas och vårdar på djupet!

4. Naturliga produkter återfuktar huden och håller den fuktig lättare. De mjukgörande naturliga hudvårdsprodukter använder inte mycket vatten eller inget vatten alls, vilket faktiskt torkar ut huden.

5. De autentiska naturliga hudvårdsprodukter är inte testade på djur. Om du vill vara säker på att undvika detta, kolla med tillverkaren för att vara säker. Body Bazars produkter är Never Ever djurtestade!

6. Naturen har gett oss fantastiska dofter redan.Utnyttja det! Naturliga produkter använder riktiga och rikliga växter och örter. Detta innebär att det inte är konstgjorda laboratorie-skapade dofter. Naturliga dofter luktar också mer äkta, är fräschare och mer tilltalande än syntetiskt tillverkade dofter. Disagree? Hope Not!

7. Naturliga hudvårdsprodukter innehåller naturligt förekommande vitaminer, mineraler, anti-oxidenter och näringsämnen som vår hud längtar efter. Antioxidanter kan även hjälpa din hud i kampen mot cancer eftersom de bekämpar fria radikaler. PLUS på kanten där!

8. Syntetiska produkter kan orsaka rynkor – ja, till och med de som hävdar att förhindra dem. De naturliga produkterna lyckas faktiskt bromsa tecken på åldrande långt mer framgångsrikt än de syntetiska varianterna eftersom de ger näring åt huden på insidan såväl som på ytan.

9. Ju färre ingredienser i en produkt, desto bättre! Om du upptäcker en lång och avancerad produkt innehåll med bregepp svåra att uttala ja då kan det vara skräp du inte bör ge din hud. Naturliga produkter använder ingredienser som du hör varje dag – som aloe vera, honung, kokosolja, grönt te, och andra härliga naturliga extrakter.

10. Använd naturlig hudvård om du vill påverka den globala koldioxidtrycket till ett minimum, naturliga produkter är långt mindre slösaktigt än syntetiska. De är biologiskt nedbrytbara och kommer absolut inte att förorena vattendragen när de spolas ner i diskhon. Naturliga och ekologiska skönhetsprodukter är många gånger förpackade i miljövänliga, minimal och biologiskt nedbrytbar material.

effektiv naturlig hudvård

BODY BAZAR’s generella tumregel:  SMÖRJ huden enbart med ätbara naturliga råvaror. Ta en sväng till Bazaren. Till höst satsar vi på bättre utbud av goodies som väcker död hud till liv.

Gillar du Artiklen? DELA den vidare till vänner & bekanta!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 2 =