Eksem kan botas den naturliga vägen! Är du en av de som lider av denna hudsjukdom och har fått höra något annat? Läs vidare. Men först, vad är eksem? Det är en hudsjukdom som kännetecknas av inflammation i det översta hudlagret. Symptomen är torr hud, återkommande utslag och rodnad, fjällning och blåsor. Detta minskar livskvaliteten drastiskt för många barn och vuxna.

Ge inte upp och fortsätt kämpa striden mot eksem. Gör det dock genom den naturliga vägen och inte genom steroida krämer. Många är tyvärr tvungna att använda kortisonkrämer och antibiotika som ordineras av hudläkare.  Ändå  bevittnar många återkomst av eksem och ibland har den även spridit sig till andra delar av kroppen. Kortison kan göra underverk, men biverkningarna kan bli allvarliga. Om du lider av eksem och fortfarande ännu inte upptäckt de underbara effekterna av ekologiska hudvårdsprodukter. Är det på tiden att du gör det! Naturlig hudvård är till skillnad från de konventionella hudvårdsprodukter mer effektiv, säker och behandlar eksem utan biverkningar.

Arganolja är en av de fantastiska naturliga hudvårdsprodukter som lindrar/botar eksem och en av de mest sällsynta oljorna i världen. Perfekt alternativ till kortison. Lite repris för er som inte vet. Arganolja kommer från arganträdet, och växer enbart i sydvästra Marocko. I århundraden har marockanska kvinnor använt denna mirakel på sin hud, hår och naglar.  Läs tidigare inlägg om arganolja.

Argannötter växer i träd och knäcks för hand av kvinnor. Generellt är produktionen av oljan en lång och mödosam process, men med mekanisk tillverkning, har det gjort denna olja tillgänglig i hela världen.

Arganolja är särskilt välkänt och beprövad av de som lider av eksem. Den består av sju essentiella fettsyror, inklusive Omega 9 och Omega 6, oljesyra och linolsyra. Dessa fettsyror skyddar cellernas integritet och förhindrar vätskeförlust. Oljan är också riklig med vitamin E (Dubbelt vitamin E än olivolja). I allmänhet är vitamin E känt för att bidra till frisk hud och ge huden en ungdomlig glöd. Antioxidanter bekämpa effekterna av fria radikaler, ämnen som skyddar mot tidig uppkomst av rynkor.

Arganolja är hög på polyfenol vilket förbättrar hudens elasticitet. Arganolja är helt enkelt en perfekt behandling för eksem, akne, psoriasis, ärr och rynkor. Denna under har anti-inflammatoriska komponenter som gör det till en perfekt ingrediens för produkter som är avsedda för att minska svullnad.  Tveka inte! Prova den idag!

Köp vår egna exklusiva, kallpressade, odeodoriserade ekologiska och 100 % naturliga arganolja. När du köper den. Vet du med säkerhet vad du har betalat för. Njut av varenda droppe!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 16 =