Vi lanserade den nya Body Bazar i Påsk 2015 och det har redan hunnit och hända grejer.

Body Bazar på Aftonbladet

Yaaay!  BB’s Afrikanska svart tvål kom med Aftonbladet söndagsbilaga. Wohooo!  Stort tack till skönhetsredaktören Anna Wahlberg och hela Aftonbladet.  Vi är glada att få äran att presentera en unik och traditionell handgjord multirengöring som är så omtyckt och uppskattad av så otroligt många kunder. RAW – VEGAN och 1000 % naturlig dessutom.

afrikansk svart tvålbodybazarblacksoap

 

 

Kunder tycker till…

Måste säga att jag fullkomligt älskar produkterna! Har länge köpt dyra märkesprodukter till ansiktet med bl.a syror och otäckheter, dock utan att egentligen någonsin tycka att de ger mig det resultat jag önskar med blandhy och lätt till finnar. Fick ett infall att testa naturliga och ekologiska produkter när det var dags att köpa nytt och hamnade på Body Bazar. Har väl knappt hunnit använda grejerna en vecka än, men min hy har aldrig varit så bra och glad – vad puckad man känner sig som lagt tusentals kronor på allt annat som hunnit provats innan tankar väcks att testa naturliga och ”snälla” produkter. 

Dessutom kanonbra behållare och flaskor som känns lyxiga. 🙂
– Angelica Åström, Uppsala. 2015-05-

Ny trogen samarbetspartner

Idag fick vi efterfrågan av fina Yael, en av grundarna till No Poo gruppen, förslag om ett intressant samarbete som vi kommer att berätta mer om senare. Vilken ära!  För er som inte redan vet. No Poo gruppen är en grön skön grupp som gör ett fantastiskt jobb genom att upplysa om människorvänlig hud- och hårvård. Har ni fortfarande inte gått med den super aktiva facebook gruppen?  Mer än 6000 personer har redan gjort det. Gå du också med, det är gratis!

 

PACKAGING OF THE WORLD

Men vänta, vi har ju nyligen lanserat. Packaging of the world har varit snabba med att fånga upp design förpackningen för vår skönhet, afrikansk svar tvål. Ett av de ledande design och förpackningsforum på nätet.. Läs mer här vad de skriver…

African_black soap

Instagram och bloggare

Här är namn på några intressanta personer på instagram som redan har blivit tagna av vår afrikanska svarta tvål och övriga kollektioner.

@mowoblog

@thelineup 

@emiraah

@helandermaria

Hanna Sjöström, som driver bloggen naturligt snygg, upplyste om våra senaste nyheter. Tack Hanna!

DANSKA MOWOBLOG skriver om oss och har tagit underbara bilder på våra goodies.

 

OMVÄRLDEN

 African Black soap har redan blivit hyllad för sin design och miljövänliga förpackning. Kolla in följande länkar. 
arganoil Bodybaar
Just Arganoil displayed by @mowoblog
Ja, det var allt för den här gången. Håll utkik efter nästa inlägg!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

2 Responses

  1. Kasia

    Mycket intressant inlägg och vad roligt att läsa om att Body Bazar uppmärksammas

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 6 =