2015! Nytt år! Nya tag! Snart också ett nytt BAZAR med riktigt heta goodies. Som vi har tjatat, väntat och frestat.  Det kommer bli en het lansering – inte lik någon annan. Mystisk, magisk, främmande, annorlunda och awesome!  Första kollektionen ut blir det som ligger oss närmast hjärtat –  “Just Moroccan Collection” – Nästa…Kan ni väl kanske gissa i kommentaren nedan?

Nu slår vi ihop mellandagsrean 2015 med total utförsäljning.

Nu kära bloggläsare, har ni chansen!

Skynda er att fynda och spara hela 50 % rabatt samt FRI FRAKT vid order över 600 SEK.  Leveranstid – endast 1-2 arbetsdagar!

Gäller så långt lagret räcker.

Några storsäljare har tyvärr redan hunnit ta slut…men det finns en massa ekologiska goodies kvar att fynda. Många av er har säkerligen också märkt att en del produkter har varit slut på lager långt tidigare. Tråkigt och säga det, men vi har varit på G med vår egen produktion. Allt annat ska säljas ut.

Så låt dig inte luras av vårt begränsade lager. Snart kan vi erbjuda det nödvändiga som behövs i varenda hushåll och i varje badrumsskåp. Söker du efter världens bästa skönhetsprodukter. Här hittar du snart 100 % naturliga, fräscha, kallpressade, Icke deodoriserade ekologiska skönhetsprodukter fria från alla tänkbara konstgjorda ämnen. Icke djurtestade och med smarta  miljövänliga förpackningar.

Notering: Vi rear inte ut Black soap på grund av den stora efterfrågan. För övrigt 50 % rabatt på alllllt i bazaren..

Skynda Fynda!!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

4 Responses

 1. Elina

  Hej. Jag letar en rutin för daglig ansiktsrengöring, har blandhy med tillfälliga finnar o pormaskar. Vissa torra områden i ansiktet speciellt nu på vintern.
  Funderar på african black soap och återfukta med jojobaolja.
  Skulle det passa min hy..?

   
  Reply
  • admin

   Hej Elina,

   Tips: Kör afrikansk svart tvål och återfukta med kallpressad arganolja – gör tillsammans underverk för huden. Håll utkik efter lanseringen. Kör rasullera som mask en gång i veckan. Tomt i Bazaren just nu? No worries i slutet av Februari början av mars kommer den stora överraskningen. Håll ut!

    
   Reply
 2. Fatima

  Så endast era egna produkter kommer att sälja i shoppen framöver? Inget av det som ni tagit in tidigare från t ex Eliah Sahil, Pure Thoughts, Akamuti etc.?
  Så tråkigt i så fall, då man får nu leta efter en annan återförsäljare för dessa produkter. Jag förstår det som att ni vill ersätta med endast egna produkter, men frågan är varför ni inte kombinerar egna och andras produkter, istället för att ta bort välbekanta produkter rakt av.

   
  Reply
  • admin

   Hej Fatima,

   Jag förstår er frustration. Det stämmer vi kommer att ersätta befintliga produkter med våra egna märken, men målet är att lansera liknande och bättre innehåll som vi tidigare har erbjudit.
   En anledning är att vissa leverantörer inte alltid uppfyller våra krav vad gäller hållbarhetsfrågor. Sen siktar vi på att i framtiden har full kontroll på värdekedjan. Vilket är omöjligt nu när vi representerar andra varumärken. Första kollektionen ut kommer att bestå av Arganolja, rosenvatten och rasullera. Sedan kommer andra heta kollektioner som ska ersätta vårt tidigare sortiment, som Eliah Sahils torrschampo (exakt samma innehåll), hårfärger, kroppskräm och andra nödvändiga produkter för kosmetisk bruk. Allt kommer inte att lanseras på en gång, utan successivt under 2015. Du är alltid välkommen om du har fler frågor. Hoppas du kommer bli tillfredsställd av våra kommande nyheter.

    
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =