Det har varit produktutveckling på gång och väldigt mycket att göra på Body Bazar. Nu dyker jag upp här igen och ska försöka uppdatera bloggen i den mån jag hinner. Det är på tiden att försöka återuppliva den med spännande inlägg. Eller vad säger ni? Bloggen är en del av vårt viktiga hållbarhetsarbete. En plats där vi vill upplysa om den sanna gröna livsstil och guida till en medveten konsumtion och hälsosam livsstil.

Nu vill vi ha hjälp med att svara på följande fråga…

Vad vill ni att vi ska blogga mest om?

Gör högst 3 val och berätta här varför just du är värd #justmoroccansecret värde 499 SEK:  

Vinnaren dras den 25 dec – Lycka till! 

 1. Naturlig hårvård?
 2. Acne/finnar?
 3. Superfoods?
 4. Stresshantering?
 5. Träning?
 6. Huskurer?
 7. Anti- AGE?
 8. Hållbar utveckling?
 9. Annat…?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

18 Responses

 1. Anneli Ighil

  Äntligen! Som jag har väntat på nya blogginlägg!

  Jag röstar på nr 1, 3 och 7. Hoppas att jag vinner för jag vet att det är bra produkter som fungerar för mig. (Och min arganolja är snart slut, den räcker nog bara året ut.)

   
  Reply
 2. Annie - Annies Enkla

  Naturlig hud- och hårvård samt superfood! Ett vackert yttre kräver ett vackert och rent inre. De tre ämnena skulle jag mer än gärna läsa om eftersom du verkar vara väldigt kunnig på området.

  Jag har testat en del olika oljor och naturliga produkter och african black soap är tex en stor favorit här hemma. Era produkter verkar vara så rena och så lyxiga, så finns inga argument för varför jag INTE skulle vilja vinna #justmoroccansecret!

   
  Reply
 3. Minerva

  Definitivt 1! Ser fram emot det. Och mot lite vård från Just Moroccan Secrets till min studentstressade hud…!

   
  Reply
 4. Nida

  Glömde svara på andra frågan. Jag har ganska torrhy, vissa gånger blandhy men generellt en svårhanterlig hud. Jag har svårt att hitta en produkt som verkligen hjälper mig långsiktigt.

  Jag behöver och verkligen vill testa naturliga marockanska ingredienser för att jag har stark tro på att dessa kommer vara till stor hjälp för mig. Har läst mycket om dem på er blogg och hemsida. Guldvärt att testa!

   
  Reply
 5. Aisilef

  1. Naturlig hårvård
  3. Superfoods
  6. Huskurer

  Jag har provat en del olika naturliga hud- och hårvårdsprodukter och är naturligtvis intresserad av och nyfiken på era produkter.

   
  Reply
 6. Kasia

  Vad härligt att se Dig här igen! Välkomnar varje nytt inlägg med glädje och nyfikenhet 🙂

  Jag älskar denna blogg såsom den är men om jag nu får välja 🙂 så vill jag gärna läsa mer om:
  – naturlig hårvård då jag upplever att det är inte alltid lätt att hitta naturliga hårprodukter som passar mitt hår och som verkligen fungerar. Ibland kan en enkel förändring göra stor skillnad och det vill jag läsa mer om;
  – huskurer och då exotiska och spännande tips i riktig Body Bazar-anda;
  – Annat – under annat vill jag läsa om personen bakom Body Bazar, om hur det egna märket föddes, vad var det svåraste i processen, hur känns det att driva så unikt koncept! Också frågestunder där man kan ställa frågor som sedan blir besvarade i tex ett inlägg här. Exotiska hushållstips exv. tvätt.

  Skulle vara ett sådant nöje att få vinna hos underbara Body Bazar som jag har troget följt och uppskattat ända från början. Varför just jag ska vinna? För att jag är fullständigt förälskad i allt som har med Body Bazar att göra! 🙂 Body Bazar rocks!

   
  Reply
 7. Ida Lindborg

  Jag röstar på nr 1,4 och 6.

  Jag vill vinna för att araganolja är en av de bästa produkterna för mitt hår.

   
  Reply
 8. Emma

  1, 6 och 9.
  1. Då jag tycker älskar att era produkter är naturliga och inte fulla med en massa skit. Det känns fantastiskt för huden!
  6. Alltid bra att kunna göra egna huskurer och använda sådant som finns hemma istället för att köpa nytt som en kanske inte använder i slutänden.
  9. Annat, som skulle kunna innebära många av de ovanstående ämnen.
  Vill gärna vinna då jag älskar att era produkter är veganska och icke djurtestade. Något vi måste vara medvetna om också. Samt att jag alltid tipsar andra om era produkter och de är de bästa jag använt!

   
  Reply
 9. Camilla

  Jag röstar på nr 1, 2 och 3! Skulle även vara intressant att få mer kunskap om t ex hormoner från mat som inte är bra för våra kroppar samt skönhetsprodukters negativa påverkan på djur och miljö. Kan inte motivera varför just jag är mer värd att vinna än någon annan, mer än att det såklart skulle vara jätteroligt och lyxigt!

   
  Reply
 10. Karin

  Naturlig hud- och hårvård. Så det blir väl 1 + 9. Finns mycket kunskap i det som kallas huskurer (6), alltid lika intressant att ta del av huskurer från andra länder också. Outsinlig källa. Varför jag ska vinna; slänger och rensar nu ut gamla produkter främst makeup och ansiktsvård i samband med två ögonoperationer. Kommer förhoppningsvis aldrig att återgå till att slentrianköpa makeup, rengöring och krämer utan fortsättningsvis satsa på kvalitetsprodukter med naturliga ingredienser och tillverkad utan djurförsök. Och ja; operationerna gick jättebra!

   
  Reply
 11. Sara B

  Hej 🙂

  Jag röstar för nummer 1 och 6 samt skulle som alternativ 9 gärna läsa mer om hur/var/av vem era produkter tillverkas 🙂 Lite som ett studiebesök vid produktionen 🙂 Skulle troligtvis göra det än mer värdefullt att köpa era produkter!

   
  Reply
 12. Sara B

  Forts.
  Jag älskar era produkter men helheten i omtanke. Det skulle vara en fantastiskt avslutning på julen att vinna ett lyxigt paket från er 🙂

   
  Reply
 13. Jessica Granath

  hållbar utveckling (gärna med fokus på kvinnokooperativ och liknande)
  naturlig hårvård, gärna mer om tex cassia och liknande (som ju inte ger färg men fungerar ungefär som henna för själva hårkvaliteten)

  varför vinst? för att det är sååååå synd om mig! eller, det är ju ett fånigt i-landsproblem, men en reaktion på piercing i örat har lett till att HELA vänsterörat är inflammerat och dubbelt så stort, rött och ser ut som nån vänt det ut och in. Gör ont och jag går på antibiotika, men det som är värst är att jag inte kan ligga med vänsteröra mot kudden så sömnen blir lidande = gör mig sliten och glåmig

   
  Reply
 14. Jenny

  På eran blogg vill jag gärna läsa om följande:
  *Naturlig hårvård (doftfria, naturliga stylingprodukter och hur jag får naturligt, fylligt och lent hår)
  *Anti-AGE (eller snarare hur jag kan framhäva det vackra i att åldras ;))
  *CSR (Corporate Social Responsability- hur jag som kund kan syna och ställa krav på att företag ger producenter möjlighet att överleva på sin inkomst och gynna utbildning av både barn och vuxna bl.a.)

   
  Reply
  • Jenny

   Glömde att motivera varför jag är värd Just Maroccan Secret.
   Jag tycker att alla är värda det bästa som går att få till huden som är vårt största organ och något som åtminstone jag inte alltid tar hand om så väl. Så för att tacka min hud för allt det gör så hoppas jag att jag får chansen att testa era produkter och sprida er kunskap vidare bland mina vänner.

    
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + one =