Nu har vi äntligen lanserat!

Denna gång med en ny look. Stilrent, fräscht, hippt och med en bohemisk känsla!

För oss speglar det nya Body Bazar inte bara design och snygga förpackningar. Det speglar också passion och engagemang.  Strävan efter topp  kvalité,  viljan att föra vidare kulturarv och mycket mer….

Här kommer några frågor och svar som kan vara bra att känna till. 

Varför har ni slutat upp med tidigare märken?  Vad skiljer era märken mot tidigare varumärken?

Vi kände oss begränsade. Vi ville ha mer kontroll över värdekedjan, mer kontroll över kvalitén samt mer frihet att påverka sociala utvecklingsprojekt. 2014 tog vi det avgörande beslutet att utveckla Body Bazars egna skönhetsmärke. Tufft beslut som krävde massor med tid och uppoffringar. Men det var det värt!

Tidigare bransch erfarenhet under 3 år har lärt oss otroligt mycket.  Dessa erfarenheter har vi baserad när vi har utvecklat våra kollektioner.

 

Är Body Bazars egna goodies ekologiskt certifierade?

Javisst! Arganolja är Ecocert och USDA certifierad.

Rosenvatten certifierad enligt FR-BIO-01

Rhassoul lera är Ecocert certifierad.

Varför finns certifieringssymbolerna inte i våra förpackningar? 

För att få rätten att använda certifieringssymboler på våra förpackningar, behöver vi varje år betala skyhöga avgifter till certifikationsägarna. Varför betala de pengar när våra producenter redan har gjort det.  Istället kan vi  vi lägga ner de avgifter på att stödja sociala utvecklingsprojekt lokalt. Att sätta logo på förpackningen ger givetvis mer trovärdighet till kounden. Men det gör inte produkten mer ekologisk. Ni kan lita på oss helt enkelt!

Vi garanterar härmed att allt innehåll på våra första kollektioner är 100 % ekologiska. Njut av våra första kollektioner AfriCAN MORE och Just Moroccan secrets. Snart kommer fler kollektioner och ett större spännande sortiment. Missa inte detta!

För visst saknar ni den gamla bazaren? Där ni kunde hitta större sortiment. Hårfärger, schampo, fasta tvålar etc..det kommer det kommer. Håll ut. Håll ut!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 11 =