Nu kära beundrare tänkte jag avsluta denna tävling genom att utse dagens vinnare Annie.  GRATTIS! Du har vunnit en Just Moroccan Secret KIT värde 499 SEK!  

Alla svar har varit så fruktansvärt värdefulla ska ni andra veta. Jag kan därför inte låta bli att INTE dela ut en 2:a och 3:e pris. Dessa går till Nida samt Jessica Granath. Mitt hjärta brast något när jag tog del av era svar. *Snyft* Hoppas att ni samt alla andra med liknande bekymmer blir av med era derma troubles snaaart!

2:a pris  Rosenvatten+Arganolja 

3:e pris  Rhassoul lera+ Rosenvatten

Tack ni alla andra som har valt att delta i denna spontana tävling. Det var hemskt lärorikt att få ta del av era svar. Vet ni hur mycket det bidrar. Otrooligt mycket. Ni har redan där gjort en skillnad som väljer att stödja en petite grön varumärke med ambitioner att göra denna planet förhoppningsvis lite mer grönare.

Utifrån era svar så ska jag (vi) försöka blogga om både yttre och inre skönhet, stresshantering, lite annorlunda huskurer, samt andra uppskattade önskemål som inte fanns med i listan. Visst kan jag berätta  mer om mig själv och och visst ska ni få ta del av hållbarhetsarbetet och en närmare inblick i produktionen. Ge det lite tid bara. Nu önskar jag er en god fortsättning och ett gott nytt år!

 

Ps. Glöm inte att maila era kontaktuppgifter samt mobil för avisering.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

About The Author

4 Responses

  1. Nida

    Ååå tack så mycket fina bodybazar!!! Kommer bli superkul att testa dessa 2 produkter! Ser fram emot det och har stark tro på att de kommer vara gynsamma för min hy <3 <3 <3

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 16 =