Ångersrätt, Returer & Övrigt

Reklamationer

Om en vara är felaktig när du öppnar paketet eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt. Vi guidar er hur du ska returnera den felaktiga varan. Ange ordernummer du får av oss via ditt mail. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal. Retur får inte ske mot postförskott och förpackninge får inte vara bruten. Om varan brister. Kan du välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka. Reklamationen måste komma in inom 30 dagar.

Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se Observera att en vara endast anses som felaktig vid fabrikationsfel. Detta inkluderar inte eventuella färgavvikelser på produkterna.

Ångersrätt & Öppet Köp

Är du inte nöjd med din vara har du garanterad 30 dagars ångerrätt eller öppet köp efter det att du mottagit varan. Skicka e-post och meddela oss. Du har också rätt att häva din beställning eller köp om varan är slut. Om du väljer att utnyttja din ångerrätt eller öppet köp bör du returnera varan till oss. När vi har mottagit retur order överför vi tillbaka pengarna omgående till ditt konto. Maila oss ert kontonummer till info@bodybazar.com

Övrig information


Priser

Alla priser på bodybazar.com anges i Svenska kronor inklusive 25 % moms.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du lagt en order hos oss erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse strax efter. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och maila oss (info@bodybazar.com) så skickar vi om bekräftelsen.

Garanti & anvisningar

Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så kan vi hjälpa dig. Vi kan inte ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning. Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger.


BODY BAZAR SWEDEN AB

Orgnr: 559008-7929

Börjes Logistik & Spedition AB

Tegelvägen 4

SE 382 92 Nybro