BETALNINGSVILLKOR

Allmäna Villkor

Alla under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att kunna beställa hos Body Bazar. Misstänksamt försök till bedrägeri polisanmäls.


Betalningsalternativ

  1. Kortbetalning - BILLMATE
  2. Faktura - BILLMATE
  3. Bankbetalning - BILLMATE
  4. Paypal (för inrikes & utrikes)

1. BETALA SÄKERT MED KORT - BILLMATE

Du kan betala med Visa, MasterCard eller Maestro. För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Alla kortbetalningar sker TRYGGT & SÄKERT via BILLMATE. Vad Kostar det?

Inga extra avgifter för kunden


2. BETALA MED FAKTURA - BILLMATE

Handla nu, betala efter leverans!

När du betalar med faktura via Billmate handlar du tryggt och enkelt. Du betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från billmate.se

BETALNINGSVILLKOR

Vid betalning via faktura samarbetar vi med www.Billmate.se. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år eller för företag att du är registrerad hos Bolagsverket. I samband med fakturaköp gör Billmate en kreditupplysning, detta enligt kreditupplysningslagen (KUL). Du kommer då få en kopia av denna hemskickad till dig. Om ansökan inte beviljas är du välkommen att använda ett alternativt betalsätt. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning tillkommer påminnelseavgift på 60 kr.


3. BETALA MED PAYPAL

Betala smidigt via ditt PayPal-konto. Även om du inte har ett PayPal-konto kan du enkelt betala med VISA, MasterCard och American Express. PayPal tar branschledande åtgärder för att förhindra bedrägeri och enastående metoder för att hålla din ekonomiska information skyddad från säljare gör PayPal till ett säkert betalsätt online. Med PayPal kan man betala och föra över pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter. Man kan också täckas av PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). Läs mer om PayPal här: www.paypal.se

Vad kostar det?

Inga extra avgifter för Kunden.


Säkra Betalningar & 3D secure

Vi samarbetar med Danska Teller Banken som tillhandahåller inlösen av kortbetalningar. Betalningarna sker via Billmate.se, ett av svenska finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag. Överföring av kortuppgifter är krypterade och detta sker med SSL certificat. BODY BAZAR lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Teller banken. 3Dsecure och Secure Code är en av VISA och Mastercard framtagen teknik för att verifiera att den som handlar med ditt kort på internet verkligen är du och minska risken att du ska råka ut för skurkfasoner.