0

Din varukorg är tom

23 November, 2020 1 min läsning

Hej alla underbara kunder! 

Black Friday 2020 är officiellt här.

Många har suktat efter nya kampanjer på Body Bazar. Varför inte passa på att stödja dina lokala småföretagare denna Black Friday vecka?

Som motreaktion till Black Friday vill vi uppmärksamma #greenblackfriday för att markera vårt avståndstagande till överkonsumtion.

Black Friday är årets största shoppingdag. Passa på att handla från lokala småföretagare i pandemin och avstå istället från företag som bidrar till massproduktion. 

2017 gjorde jag ett avgörande beslut, att avbryta alla avtal med återförsäljare. Det är förvisso tråkigt att inte kunna hitta Body Bazars produkter överallt. Men jag valde istället att behålla  exklusiviteten för att fortsätta producera småskaligt och fokusera på kvalité framför kvantitet. Det var ett svårt beslut, med många överväganden. Men jag är tacksam att jag vågade ta det beslutet. Jag ser det som det bästa sättet att bevara företagets hållbarhetsuppdrag och ta vara på värdekedjan. 

Vi tar starkt avstånd från massproduktion och uppmanar er denna black Friday, att istället för att bojkotta, handla från småföretagare . Handla medvetet och välj hållbara alternativ. Läs nedan vår hållbarhetspolicy. 

Varsågod 25 % rabatt att utnyttja i hela butiken.

Kod i kassan: greenblackfriday 

Gäller till och med 27 November 2020. 

Yay, Trevlig shopping! 

 

blackfriday 2020 bojkotta


Lämna en kommentar

Kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.