av Archna Sahi 09 May, 2020

Att uppnå en fantastisk hud är inte bara en fråga om DNA. Glada nyheter. Dina dagliga vanor har faktiskt en stor inverkan på de resultat din hud kan få. Vilka produktrecensioner du än läser, vilken hudvårdsterapeut du än konsulterar, så finns det massor av åsikter om allt från att återfukta till att skydda dig mot UV-strålar. I slutändan är det enkelt att ta hand om din hud. Här är vad du bör tänka på. 

hudvårdsrutin 

En hudvårdsrutin består av tre huvudsteg:

  1. Rengöring - Tvätta ansiktet.
  2. Toning - Balansering av huden.
  3. Fuktgivande - Fuktande och mjukgörande huden.

Genom en regelbunden hudvårdsrutin hjälper du huden att ställa in så att den fungerar som bäst.  Eftersom huden förändras med åldern, så kommer du behöva anpassa dina produkter efter det. Men kom ihåg att det inte handlar om att skapa perfektion. Låt dessa tre steg bli din dagliga ritual. 

Ge det tid!

Vetenskapen bakom naturliga hudvårdsprodukter har kommit långt, men det finns fortfarande ingenting som heter Quick-fix - du behöver tid för att skörda fördelarna. Resultaten får man endast av regelbunden skönhetsrutin. Använd en produkt under minst sex veckor, en eller två gånger dagligen, innan du kan döma resultatet. 


Tips: Applicera alla hudvårdsprodukter i följd - från tunnast till tjockast. Till exempel rengöringsmedel, toner (om du använder det), serum och sedan fuktighetskräm.

 

Vi rekommenderar 

 

 naturligansiktskrämutan

 

 

 

 

Archna Sahi
Archna Sahi


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas innan de visas.


Ytterligare artiklar om Bazar Lifestyle

ekologiskhårfärg
5 misstag folk gör när de färgar med naturlig hårfärg

av Archna Sahi 06 July, 2020

Ta del av 5 vanligaste misstag folk gör när de färgar med naturlig hårfärg för första gången. Undvik dessa och lyckas färga frillan helt utan gifter!
faktaomhuden
9 överraskande fakta om huden

av Archna Sahi 06 May, 2020

Vi gör det vi ska. Vi rengör huden på djupet. Smeter på med krämer och oljor. Men hur mycket vet vi egentligen om huden? Här kommer fakta du kan ta med dig för livet för att lära känna vår största organ i kroppen!
10 fantastiska fördelar med arganolja för huden
10 fantastiska fördelar med arganolja för huden

av Archnaka sahi 03 May, 2020

Arganolja är inte bara fantastisk produkt mot hår och naglar. Den är lika makalös för huden. Lär dig hur du maximerar användningen i dina skönhetsrutiner idag.
Skriv upp dig på nyhetsbrevet & Få 10% rabatt

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer.
Okej