0

Din varukorg är tom

09 May, 2020 1 min läsning

Att uppnå en fantastisk hud är inte bara en fråga om DNA. 

Dina dagliga vanor har faktiskt en stor inverkan på de resultat din hud kan få. Vilka produktrecensioner du än läser, vilken hudvårdsterapeut du än konsulterar, så finns det massor av åsikter om allt från att återfukta till att skydda dig mot UV-strålar. I slutändan är det enkelt att ta hand om din hud. Här är vad du bör tänka på. 

hudvårdsrutin 

En hudvårdsrutin består av tre huvudsteg:

  1. Rengöring - Tvätta ansiktet.
  2. Toning - Balansering av huden.
  3. Fuktgivande - Fuktande och mjukgörande huden.

Genom en regelbunden hudvårdsrutin hjälper du huden att ställa in så att den fungerar som bäst.  Eftersom huden förändras med åldern, så kommer du behöva anpassa dina produkter efter det. Men kom ihåg att det inte handlar om att skapa perfektion. Låt dessa tre steg bli din dagliga ritual. 

Ge det tid!

Vetenskapen bakom naturliga hudvårdsprodukter har kommit långt, men det finns fortfarande ingenting som heterQuick-fix - du behöver tid för att skörda fördelarna. Resultaten får man endast av regelbunden skönhetsrutin. Använd en produkt under minst sex veckor,en eller två gånger dagligen, innan du kan döma resultatet. 


Tips: Applicera alla hudvårdsprodukter i följd - från tunnast till tjockast. Till exempel rengöringsmedel, toner (om du använder det), serum och sedan fuktighetskräm.

 

Vi rekommenderar 

 

naturligansiktskrämutan

 

 

 

 


Lämna en kommentar

Kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.