EKOLOGISK KROPPSVÅRD

EKOLOGISK KROPPSVÅRD

per sida

10 artiklar

per sida

10 artiklar

Ekologisk hudvård på nätet

Ekologisk hudvård på nätet? Inte vilken som helst.  Body Bazar erbjuder Kraftfulla ingredienser utan skadliga tillsatser som håller hög kvalitet. Hos oss får du ekologisk hudvård utan parabener, petroleum, ftalater, sulfater, silikoner, artificiella syntetiska dofter, färgämnen och andra konstigheter.

Du får istället näringsrika certifierade ekologiska ingredienser. Helt utan tillsatt vatten och skadliga kemikalier. Vad innebär det?

Varför ekologisk hudvård på nätet?

Skillnaden mellan våra giftfria ekologiska hudvårdsprodukter och de konventionella skönhetsprodukterna i affärshyllorna där ute är många. Den största skillnaden är att vi INTE behöver späda ut vårt innehåll med vatten. Därmed inget behov av skadliga tillsatser. Tillsatser som tyvärr många ekologiska skönhetsmärken använder sig av, för att med längre hållbarhet stå längre i affärshyllan.

Att vi inte använder vatten i våra skönhetsprodukter utmärker oss. När man tillsätter vatten i hudvårdsprodukter i oljor och krämer, kan det lätt växa bakterier som kan medföra hälsorisker.

Ekologisk hudvård på nätet som håller måttet

Vårt fokus ligger inte i att massproducera. Varje sats hanteras med kärlek och omtanke och med fokus på din hälsa samt djur och natur. Vi vill inte bara leverera 100 % naturlig hudvård. Vi vill även erbjuda hudvård som ger synbara resultat SNABBT och EFFEKTIVT. Vad menar ni?

Våra ingredienser är ingen revolutionerande nyhet. Våra ingredienser har används av lokalbefolkningen i bland annat Marocko och Indien i decennier. Det är skönhetsrutiner som har blivit ignorerade och bortglömda en lång tid när petroleum industrin dominerade i skönhetsindustrin. Idag ligger naturlig, handtillverkad och ekologiskt hudvård i framkant och är det kommande nya heta trenden.

Vem vill inte mata huden med skonsamma ekologiska ingredienser? Alla vill vi försköna kroppen med det bästa och renaste. Tyvärr saknar många kunskap om kemikaliernas konsekvenser. Låt oss hjälpa varandra att sprida vidare gott budskap. Berätta gärna om Body Bazar till dina vänner och bekanta. Är du redan en gammal kund. Varför inte gå in i varje produktsida och börja recensera.

Är vår ekologiska hudvårdsprodukter vetenskapligt bevisat?

Självklart! Allt vi förespråkar har vetenskapligt stöd och handlar om principen att undvika skadliga ämnen i skönhetsprodukter. Varför betala för vatten och allergiframkallande hormonstörande ämnen? Njut av ekologiska hudvårdsprodukter, packade med näringsrika ämnen. Istället för att njuta 20 % av en kraftfull ingrediens,  får du hos oss njuta 100 % av varenda antioxidant rik droppe. 

Miljösmart ekologisk hudvård för alla som plastbantar

Det är tungt och riskfyllt att leverera i glas. Men vi övervägde och bestämde för att lansera våra kollektioner i behållare av återvinningsglas. Detta säkrar att inga giftiga ämnen från mjuka plastbehållare läcker in i din ekologiska hudvård. Mörka glas bevarar även råvarornas aktiva egenskaper bättre och ger längre hållbarhet.

Vi är registrerade i läkemedelsverket och erbjuder endast kliniskt testade ingredienser.