Just Moroccan Secret

Just Moroccan Secret

per sida

4 artiklar

per sida

4 artiklar

Varför ekologiska hudvårdsprodukter från Marocko? 

Ekologiska hudvårdsprodukter är fantastiska, men varför just Marocko? Trodde du att arganolja var toppen av ett isberg för marockanska skönhetshemligheter? Dags att tänka om! Marocko är ett land känd för många unika råvaror inom skönhetsindustrin. Inte minst inom SPA världen över. Grundaren till Body Bazar visste värdet av Marockanska skönhetshemligheter redan som barn. Ekologiska hudvårdsprodukter som hjälpte hennes hud att förbättras markant. 2015 bestämde hon sig för att introducera Just Moroccan secret. 

Just Moroccan Secret symboliserar enkelhet, naturlighet och effektivitet. “Just” står för “Bara”. BARA en ingrediens räcker för att göra underverk för hud, hår och naglar. Kombinera 3 ekologiska hudvårdsprodukter. Tillsammans är de effektiva och 100 % naturliga. 

NJUT AV

Köp Just Moroccan Secret kittet och spara 128 SEK.


Bra ekologiska hudvårdsprodukter för alla hudtyper

Just Moroccan Secret är ett urval av 3 välbeprövade ekologiska hudvårdsprodukter. Dessa är uppskattade för sina fantastiska fördelar för hudvård och hårvård sedan flera tusen år tillbaka. Kombinera Arganolja, rosenvatten och rasullera. Upplev resultat redan efter 3 veckor, om inte tidigare. Allt detta på ett naturligtvis och helt utan onädiga tillsatser som konserveringsmedel, parabener, färgämnen, silikoner etc. 

Ekologiska hudvårdsprodukter med fokus på kvalité

Just Moroccan Secret består av noga utvalda ingredienser. Tillverkade med kärlek och omtanke. Något som också förklarar prissättningen på vår arganolja.

Våra tillverkare använder unika tillverkningsmetoder. Detta säkerställer att alla näringsrika egenskaper i våra ingredienser bevaras upp till hundra procent.  Ingenting går förlorat. Genom kvalitetsstyrning övervakas hela arbetet från insamling och sortering av frukter och rosor till pressning, destillering, filtrering och lagring. Just Moroccan Secret är Ecocert och USDA certifierad och testas kontinuerligt för sin kvalitet i ett laboratorium i Tyskland.

Tänk på att...

Bra ekologisk hudvård börjar inifrån. Ät mycket frukt och grönsaker, sov ordentligt och drick tillräckligt med vatten. På detta sätt kommer din hud att få en bra start på dagen. Frisk luft och träning är lika viktigt. Det främjar cirkulationen och tillför celler ny syresättning. Glöm heller inte att exfoliera huden med jämna mellanrum för en len och mer livfull hud. 

Huden är kroppens största organ och är otroligt absorberande. En hel del av det vi smörjer huden med, går direkt in i vårt blodsystem. Kontrollera innehållsförteckningen innan du köper en ny produkt.  Se till att mata huden med naturliga hudvårdsprodukter ENDAST. För inte vill du väl ha hormonstörande ämnen i blodet. 

Avslutningsvis 

Skönhetsrutiner kan vara väldigt enkla. Men människan insisterar på att göra de komplicerade. Låt Just moroccan secret med sina 3 fantastiska ekologiska hudvårdsprodukter visa för dig resultaten. 

Upptäck AfriCAN MORE! 

Kombinera gärna just moroccan secret med Body Bazars populära naturliga rengöring African Black Soap för bästa resultat.