JUST MOROCCAN SECRT - SPECIAL KIT

Bli först med att recensera denna produkt

Tillgänglighet: I lager

499,00 kr
Pris inkl. Moms

 


3 Marockanska skönhetsprodukter. Enkelt. Ekologiskt & Effektivt.


Just Moroccan secret består av 3 populära marockanska skönhetsprodukter! Enkelhet när den är som bäst. Upptäck 3 ingredienser, extremt näringsrika men på samma gång simpla!  Vi gillar också formler och komplicerade behandlingar, men ibland är enkelt bäst, särskilt för människor med känslig och problem hy. Arganolja, rosenvatten och rasullera gör tillsammans en fantastisk skillnad för hår, hud och naglar. Resultatet får du uppleva redan efter 3 veckor, om inte tidigare. Just Moroccan Secret är ingen nyhet. Marockaner har använt dessa multifunktionelka ingredienser i århundraden. Exakt samma ingredienser uppskattas och används inom SPA runt om i världen. Läs vidare och låt varje ingrediens tala för sig själv. I am Just...


KÖP JUST MOROCCAN SECRET KITTET.  SPARA 128 SEK

SKU: jms

CATEGORY: Just Moroccan Secret

ELLER
5 SKÄL ATT HANDLA PÅ BODY BAZAR

Schyssta skönhetsprodukter.

Snabba leveranser 2-3 arbetsdagar.

Pengarna-tillbaka-garanti.

Engagerad och hängiven personal.

Såklart 1000% Naturligt!.

 

Just Moroccan Secret består av...

 

Bara Arganolja.  Just Arganoil!

Du har säkert hört talas om arganolja, och känner förmodligen till den som Moroccan oil,  men visste du att arganolja också är en av de bästa naturliga ingredienser inom skönhetsindustrin? En dyrbar skatt som endast växer i de höga atlasbergen i Marocko.  Detta gör oljan väldigt exklusiv. Inte minst att den också utgör en viktig inkomstkälla för många familjer i landsbygden. 

Just Arganoil är äkta arganolja av högsta kvalitet som passar alla hudtyper. Den är fullspäckad med Vitamin E, antioxidanter, tokoferoler och saponiner. Genom en studie har man även upptäckt att applicering av äkta arganolja 2 gånger dagligen under en månad minskar överproduktion av mängden sebum (naturligt hudfett). Arganolja har alltså en förmåga att balansera talproduktionen. Perfekt för de som lider av akne och obalans i huden. Näringsvärden i arganolja, gör den också till en perfekt anti-age agent. Den har en förmåga att återställa hydrolipidfilm (ett tunt lager av svett, talg och celler som bildas vid fjällning från hornlagret) på hudytan. Regelbunden användning av arganoljan på huden kan bidra till att hålla huden fastare, friskare och starkare. Applicera i ansiktet ,håret och naglarna för att vårda, återfukta och lugna. Mått: 60 ML. Fri från syntetiska tillsatser. Ekologisk, kallpressad och förstklassig arganolja. 

 

Bara Rosenvatten – Just Rosewater!

Rosenvattens gamla homeopatiska rötter går långt tillbaka till antikens Egypten. Med sina antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper bidrar den till att återfukta och lugna huden. Dränk ditt ansikte med romantiska rosor. Milt, fräscht och effektivt! Rosenvatten har flera fördelar som gör den lämplig för alla hud typer och hudbesvär. Den rekommenderas starkt för personer med känslig hud. Dess antiinflammatoriska och återfuktande egenskaper kan minska irritation samt bidra till att lugna huden.  Rosenvatten framställs genom destillering av rosenblad och är rik på antioxidanter, vitamin A och C. Mått: 100 ML / Färsk destillerad rosenvatten. Ekologisk. Fri från syntetiska tillsatser. 

 

Bara Rasullera – Just Rhassoul Clay!

Rasullera har använts sedan urminnes tider för att djupt rengöra hud, hår och hårbotten. Leran kommer från Marockanska atlas bergen. Den är extremt rik på mineraler och avgiftande. En skönhetsdetox i ditt badrumsskåp. Perfekt för Hemma Spa. Prova denna rena 100% naturliga avgiftande lera att tvätta hår, ansikte och kropp eller att använda som kropps- eller ansiktsmask. Rasullera anses vara den finaste av mineral clays och är den som oftast hittas hos spa salonger över hela världen och hammam. Den älskas för sina mycket höga mineralhalter och förmåga att dra ut orenheter. Passar alla hudtyper! Mått: 250 gram 100% naturlig. Fri från syntetiska tillsatser. 

 

Förenkla dina skönhetsrutiner med Just Moroccan Secret

Att förenkla skönhetsrutinerna kan leda till överraskande upptäckter. Våga växla ner och låt huden få njuta av få ingredienser och varje ingrediens i sin takt.  Vi lovar att det är ett mer hållbart alternativ för både dig och miljön. Skönhetsrutiner kan vara väldigt enkla. MEN människan insisterar på att göra dem komplicerade. "Bara" en ingrediens kan göra under. Låt produkterna tala för sig själva. I am..Just!

Tips: Komplettera Just Moroccan Secret med favoriten African Black Soap.  Världens bästa djuprengörare med hela 60 % sheasmör. 100 % naturligt såklart! 

Skriv din egen recension

Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Vänligen, logga in eller registrera dig

Ingrendienser

Ingrendienser Nej