Vi håller på att koka ihop smaskig PureNESS för er. Missa inte...

Body Bazar Story

Allt började med en vision

I samarbete med @moroccanmusthaves #themoroccandream
Varumärket Body Bazar föddes ur en kvinnas vision.  En kvinna som tror på kosmetik med utgångspunkt från växtriket. En mamma med ambition att skapa bättre levnadsförhållanden för  behövande  kvinnor och deras familjer. 
Body Bazar kom igång 2015 när grundaren Hanan bestämde sig för att följa sitt hjärta. Hon l ämnar sin karriär på svenska myndigheter och arbetet med biståndsfrågor för att börja sin resa mot ett eget skönhetskoncept.
 
Efter att ha sett filmen The Story of Cosmetics 2011 förändrades hela min inställning till skönhet. Jag var helt chockad över de högt ifrågasatta (och ofta rent giftiga) ingredienser som fanns i de skönhetsprodukter som jag dagligen konsumerade. Jag ställde frågor som: Hur kan naturens skönhet vara så manipulerad? Hur kan termer som "ekologiskt" och "naturligt" inte ha en rättslig definition? Hur kan till och med barnschampo innehålla kemikalier kopplade till allergi- och cancerframkallande ämnen? 
Alla dessa frågor fick henne att inse att naturlig skönhet är bättre i alla lägen. 
För Hanan handlar skönhet om känsla, upptäckter och inspiration. Uppväxt i Sverige med rötter från Marocko delar hon med sig av sina unika  skönhetsupplevelser  med fokus på effektivitet och känsla av vardaglig lyx. 
Hon sätter kulturen i agendan "Cultu´re creates value"  som en kraft för hållbar utveckling. För henne är Body Bazar inte bara ett grönt varumärke.   Det är ett koncept där hon får fortsätta att verka för ett mer hållbart samhälle.  Handla på Body Bazar och stötta ett  hållbart koncept!

 VD & Grundare till BODY BAZAR SWEDEN AB
body bazar
Skriv upp dig på nyhetsbrevet