Kampanjen blev en succé. Fri Frakt fortsätter till 30 april. 3-4 leveransdagar. 

Integritetspolicy

Denna webbplats drivs av BODY BAZAR SWEDEN AB (Organisationsnummer: 559008-7929) och denna integritetspolicy gäller denna webbplats endast. På BodyBazar.com respekterar vi våra kunder och förstår att du är orolig för sekretessen, så vi har inrättat policy som syftar till att säkerställa att din personliga information hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vi har också skrivit denna sekretesspolicy så att du vet vilken typ av information vi samlar in, hur det hanteras och med vilka den kan delas. Om du har några frågor om denna policy kan du kontakta vår kundtjänst info@bodybazar.com


VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?

I enlighet med Data skyddsakten kommer vi att använda dina uppgifter lagligt.

  • När du beställer från oss, samlar vi in ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress och telefonnummer. Din kreditkortsinformation hålls säkert genom vår kundvagnsleverantör. Vi samlar också information om den person som ska ta emot någon gåva du skickar (t.ex. den personens namn och adress), och vi kommer att behålla ett register över dina inköp.
  • Den personliga information du tillhandahåller överförs via en säker server med SSL-kryptering. Vi sparar inte dina kreditkortsuppgifter på vår hemsida och kan heller inte få tillgänlighet till dem. De hålls säkra i en krypterad server.
  • Vi samlar även in din IP-adress för att kunna diagnostisera problem med vår hemsida.

HUR ANVÄNDER VI DINA UPPGIFTER?

Vi kan använda din information på följande sätt:

  • Vi använder den här informationen för att visa produkter som du kanske gillar i vår andra populära söksruta.
  • Information som vi samlar in hjälper oss att analysera våra kunders erfarenhet, vilket gör att vi kan förbättra vår webbplats för framtida kunder.
  • Du kan visa din kundvagn i 30 dagar för att gå vidare till kassan. Efter 30 dagar raderas varorna.

DELAR VI UT DINA PERSONLIGA UPPGIFTER?

Vi tar DIN Integritet på största allvar OCH du kan vara säker på att vi INTE Kommer att sälja vidare dina uppgifter eller ge ut till tredje part.

Kunders personuppgifter som lämnas vid köp via webbsidan behandlas konfidentiellt och används bara för att kunna skicka order till rätt adress. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kundens samtycke. (Allt enligt PUL personuppgiftslagen).

Skriv upp dig på nyhetsbrevet