0

Din varukorg är tom

Köpvillkor

ALLMÄNNA VILLKOR

Alla under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att kunna beställa på Body Bazar. Misstänksamt försök till bedrägeri polisanmäls!


BETALNINGSALTERNATIV

  1. Kortbetalning - Danske Bank
  2. SWISH
  3. Paypal 

1. BETALA MED KORT - TELLER DANSKE BANK

Du kan betala med Visa, MasterCard eller Maestro. För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Alla kortbetalningar sker TRYGGT & SÄKERT via Danske Teller Bank. Teller löser in MasterCard, Maestro, Visa och Visa Electron i Sverige. 


2. BETALA MED PAYPAL

Betala smidigt via ditt PayPal-konto. Även om du inte har ett PayPal-konto kan du enkelt betala med VISA, MasterCard och American Express UTAN att logga in. PayPal har branschledande åtgärder för att förhindra bedrägeri och enastående metoder för att hålla din ekonomiska information skyddad från säljare gör PayPal till ett säkert betalsätt online. Du betalar utan att avslöja dina betalningsuppgifter. Läs mer om PayPal. Att betala med Paypal innebär inga extra avgifter för Kunden.


3. BETALA MED SWISH

Efter att du har bekräftat ditt köp i kassan samt angett ditt mobilnummer kommer du få möjlighet att betala med Swish. Vid val av betalsätt Swish måste du öppna Swish appen i din telefon. Följ därefter instruktionen i telefonen för att genomföra köpet. När betalningen är godkänd kommer du automatiskt att skickas till sidan för orderbekräftelse. 

Notera att du även måste ha ett giltigt Bank-id installerat för att kunna genomföra ett köp genom Swish.

SÄKRA BETALNINGAR & 3D SECURE

Vi samarbetar med Danska Teller Banken som tillhandahåller inlösen av kortbetalningar.  Överföring av kortuppgifter är krypterade och detta sker med SSL certificat. BODY BAZAR lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Teller banken. 3Dsecure och Secure Code är en av VISA och Mastercard framtagen teknik för att verifiera att den som handlar med ditt kort på internet verkligen är du och minska risken att du ska råka ut för skurkfasoner.


KVITTO/ORDERBEKRÄFTELSE

När du lagt en order hos oss erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse strax efter. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och maila oss (info@bodybazar.com) så skickar vi om bekräftelsen.  


PRISER

Alla priser på bodybazar.com anges i Svenska kronor och är inklusive 25 % moms. 

 

LEVERANSVILLKOR

INOM SVERIGE

Paket levereras inom 3-4 arbetsdagar. Observera att du måste hämta ut paketet inom 14 dagar på din närmaste post/utlämningsställe, efter 14 dagar skickas paketet tillbaka till oss. För att förhindra extra kostnader är det viktigt att du anger rätt adress, c/o adress måste anges samt mobilnummer för SMS avisering. Vi står inte för några returavgifter. 

UTANFÖR SVERIGE

Vi levererar till alla länder inom Europa. Leveranstid är cirka 4-7 arbetsdagar beroende på EU land. Din order skickas med Postnord. Paket under 2 KG skickas med posten varubrev. 

FRAKTKOSTNADER


INOM SVERIGE

Fraktkostnad 39 KR. Leveranstid är vanligtvis 2 arbetsdagar, spårbart paketnummer och full försäkring på din order om något skulle hända på vägen till ditt utlämningsställe. Fri frakt på alla ordrar över 599 SEK. 

Du får ett spårningsnummer på din order skickat via SMS om du anger ett mobilnummer. Det gör att du kan bli aviserad snabbare när din order har kommit fram till ombudet. 

UTANFÖR SVERIGE

Ditt paket är hel försäkrad (inom Sverige) ifall något skulle hända med leveransen på väg till dig.  För kunder utanför EU, kan eventuell införselmoms och tullavgift tillkomma. Ta reda på vad som gäller för ditt land innan du lägger en beställning. Ångerrätt & öppet köp gäller för närvarande inte för länder utanför Sverige.

ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP

Är du inte nöjd med din vara har du garanterad 30 dagars ångerrätt eller öppet köp efter det att du mottagit varan. Skicka e-post och meddela oss. Du har också rätt att häva din beställning eller köp om varan är slut. Om du väljer att utnyttja din ångerrätt eller öppet köp bör du returnera varan till oss. När vi har mottagit retur överför vi tillbaka pengarna omgående till ditt konto. Det är viktigt att ni mailar oss ett bank kontonummer till info@bodybazar.com dit vi ska göra insättningen. 


REKLAMATIONER

Om en vara är felaktig eller trasig när du öppnar paketet skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt. Vi guidar er hur du ska returnera den felaktiga varan. Ange ordernummer du får av oss via ditt mail. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal. Retur får inte ske mot postförskott och förpackningen får inte vara bruten. Om varan brister. Kan du välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka. Reklamationen måste komma in inom 30 dagar.

Vid reklamationer tillämpas konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se Observera att en vara endast anses som felaktig vid fabrikationsfel. Detta inkluderar inte eventuella färgavvikelser på produkterna.


GARANTI & ANVISNINGAR

Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så kan vi hjälpa dig. Vi kan inte ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger och reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida.